ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλώς ήλθατε στην AGROLAND την Εξειδικευμένη Έκθεση Λαχανικών, Φρούτων & Αρωματικών Φυτών “fresh, frozen & dried”, που θα λάβει χώρα στις 22-24 Νοεμβρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας και θα αφορά μόνο επαγγελματίες. Εμείς, η Εταιρεία 3ΕΚ, οι Οργανωτές των Εκθέσεων Syskevasia, Plastica, Chem & HealthLab με 33 έτη εμπειρίας προχωρούμε και στην διοργάνωση αυτής της νέας, ενδιαφέρουσας και στοχευμένης Έκθεσης.

Η Έκθεση Agroland αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον άνω των 100 εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα καλύψουν περίπου 6.000τμ επιφάνειας καθώς και το ενδιαφέρον 8.000 επισκεπτών. Επίσης θα προσεγγίσουμε και ξένους επισκέπτες με σκοπό την σύναψη επαγγελματικών σχέσεων με τους εξαγωγικούς εκθέτες μας. Επιπλέον, από επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδος θα οργανώσουμε πούλμαν τα οποία θα είναι αποκλειστικά για την έκθεση ώστε να εξυπηρετήσουν το καλύτερο δυνατό τους επισκέπτες μας από την περιφέρεια. Ταυτόχρονα με την έκθεση υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν και παράλληλες εκδηλώσεις όπως συνέδρια, ημερίδες και ομιλίες από διάφορους φορείς/υποστηρικτές της έκθεσης.

Η Agroland θα διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια και θα αποτελεί σημείο συνάντησης των σημαντικότερων παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του πρωτογενούς τομέα για την ανάδειξη, προβολή και προώθηση προϊόντων όπως φρούτα, λαχανικά, αρωματικά φυτά/βότανα, παρασκευάσματα, ξηροί καρποί, αποξηραμένα προϊόντα, βιολογικά προϊόντα, προϊόντα θρέψης & προστασίας, φυτώρια, γεωργικός εξοπλισμός & αγροεφόδια, είδη συσκευασίας & συντήρησης και εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Η Agroland – μία νέα Πρόταση, μία νέα Ευκαιρία – θα συμβάλλει στην πραγματοποίηση καρποφόρων επαφών των εκθετών με τον δευτερογενή και τριτογενή τομέα από όλη την Ελληνική επικράτεια και από επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.

Η Έκθεση θα απευθύνεται σε επισκέπτες από τους κλάδους των μεταποιητικών επιχειρήσεων τροφίμων & ποτών, φαρμάκων, καλλυντικών, των μελών των κεντρικών λαχαναγορών & λαϊκών αγορών, σε super & mini market, σε οπωροπωλεία, σε καλλιεργητές, σε αγρότες, σε καταστήματα γεωργικών ειδών, σε καταστήματα/αγορές ξηρών καρπών & βιολογικών προϊόντων, σε τυποποιητήρια/συσκευαστήρια, κα.

Η Agroland έχει ήδη την Στήριξη από πολύ σημαντικούς φορείς όπως τον ΟΚΑΑ (Οργανισμό Κεντρικών Αγορών & Αλιείας), την Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων & Πωλητών Λαϊκών Αγορών, τον ΣΕΚΛΑ (Σύνδεσμο Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών) , την ΠΕΝΑ (Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών), την ΕΑΦΦΕ (Ένωση Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών Ελλάδος), τον ΠΑΣΩΒΑ (Πανελλήνιο Σωματείο Βιοκαλλιεργητών Aloe Vera), την ΕΕΒΨ (Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους), την Π.Ε.ΤΕ.Τ. (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων), του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ξηρών Καρπών καθώς επίσης και των περιοδικών Γεωργία & Κτηνοτροφία, ο Κόσμος του Super Market, Triiris, All Pack Hellas, Fresher, των εφημερίδων  Ύπαιθρος Χώρα & Agrenda και των site Agronews.gr, Skywalker.gr και Stentoras.gr .

Η 3ΕΚ Οργάνωση Εκθέσεων σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε αυτήν την νέα, μοναδική και διευρυμένη Έκθεση και να επωφεληθείτε της επιτυχίας του σημαντικού αυτού επαγγελματικού γεγονότος που θα αποτελέσει πόλο έλξης χιλιάδων επαγγελματιών.

Κατεβάστε το έντυπο της έκθεσης.

Οδηγίες για το Εκθεσιακό Κέντρο.

Δείτε τις κατηγορίες των εκθεματών.